Johtaja Nicholas Oksanen

Haastateltava:

Nicholas Oksanen

Johtaja
Pöyry

Nicholas työskentelee Pöyryllä sellu- ja paperiliiketoiminta-alueella. Johtajana hänen tehtäviinsä kuuluu myynnin, markkinoinnin ja kannattavuuden seuranta.

Nicholas opiskeli Otaniemessä Teknillisessä korkeakoulussa, nykyisessä Aalto yliopistossa kuusi ja puoli vuotta. Opintojensa viimeisen vuoden hän käytti tehden diplomityötään Japanissa. Nicholas piti koulussa matematiikan, fysiikan ja kaupallisten aineiden ohella erityisesti kielistä. Nykyinen työnkuva onkin hyvin kansainvälinen varsinkin liiketoiminnan laajentuessa Venäjälle, Kiinaan ja Intiaan.

Myös Pöyryn paperi- ja selluliiketoiminta-alueiden johtajana pääsee aina toisinaan käymään metsässä, vaikka metsää useammin Nicholas tapaa ihmisiä palavereissa ja tehtailla.

Nicholas suosittelee ammattiaan henkilölle joka on kiinnostunut kansainvälisyydestä, matkustamisesta ja eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa työskentelystä. Ammatti on innostava ja vaatii avoimen mielen.

Miten työsi pelastaa maailman? ”Vähemmän saastuttavia ja paremmin kierrätystä huomioivia tehtaita suunnittelemalla voidaan luoda ihmisille parempi elinympäristö.”

Takaisin listaukseen