Markkinoinnin ja myynnin johtaja John Lindahl

Haastateltava:

John Lindahl

Markkinoinnin ja myynnin johtaja
Pöyry

John Lindahl työskentelee Pöyryllä markkinoinnin ja myynnin johtajana. Johnin työhön kuuluu paljon ihmisten tapaamista ympäri maailmaa. ”Viime viikon olin latinalaisessa Amerikassa, Brasiliassa ja Chilessä ja sitä edellisen viikon Aasiassa” hän kertoo.

John on koulutukseltaan paperialan diplomi-insinööri Aalto yliopiston teknillisestä korkeakoulusta. Lisäksi hän on opiskellut MBA (Master of Business Administration) –tutkinnon joka on täysipäiväisesti tai työn ohella suoritettava kansainvälinen kauppatieteiden maisterin tutkinota vastaava koulutusohjelma.

Latinalaisen Amerikan istutetut plantaasit ovat tulleet Johnille tutuiksi eli johtajakin pääsee toisinaan työn puolesta metsään. Oikeassa luonnonmetsässä hän käy vapaa-aikanaan Suomessa.

Mielenkiintoista Johnin työssä viime vuosina on ollut erityisesti Kiinan ja Latinalaisen Amerikan kehityksen seuraamine. Pöyryn on vienyt Johnin ensimmäistä kertaa Australiaan ja muutenkin erilaisten Kaukomaiden näkeminen on kerta toisensa jälkeen kiehtovaa.

Miten työsi pelastaa maailman? ”Metsät ovat suuri hiilinielu ja energianlähde. Biomassa on hyvä ja luonnonmukainen raaka-ainevaihtoehto energiatuotantoon.”

Takaisin listaukseen