Markkinointipäällikkö Antti Räsänen

Haastateltava:

Antti Räsänen

Markkinointipäällikkö
Ponsse

Antti työskentelee metsäkoneita valmistavalla Ponssella markkinointipäällikkönä. Hän on koulutukseltaan metsätalousinsinööri. Metsäuralle ohjasi yleinen kiinnostus metsiä ja metsätaloutta kohtaan. Iso osa Antin harrastuksistakin liittyy metsään.

Antti ei osannut kuvitella päätyvänsä konefirmaan töihin, mutta Ponssella työ ja tuotteet liittyvät tiiviisti metsään. Työ tuo jatkuvasti eteen uusia haasteita ja uuden oppiminen ei lopu koskaan. Työ on Antin omin sanoin ”vaihtelevaa ja monipuolista, jonkun verran matkustelua ja paljon kommunikointia ja sosiaalista kanssakäymistä, lisäksi jonkun verran teknisiä asioita.”

Matkapäiviä markkinointipäällikölle kertyy 50-100 vuodessa ja viimeksi Antti on palannut Kanadasta Brittiläisestä Kolumbiasta. Matkakohteista hän pitää erityisesti Pohjois-Amerikasta. Sieltä löytyy mielenkiintoisia haasteita Ponsselle myös tulevaisuudessa.

Antti uskoo metsäalan tulevaisuuteen. ”Puu on niin hyvä raaka-aine niin moneen käyttön, että väkisinhän tässä pärjätään.”

Miten sinun työsi pelastaa maailman? ”Toivottavasti se edistää puuraaka-aineen käyttöä erilaisissa käyttötarkoituksissa niin rakennuksissa, erilaisissa tuotteissa kuin energiakäytössä. Puu on hyvä ekologinen raaka-aine.”

Takaisin listaukseen