Materiaalit

Suomi 100 vuotta: Suomalainen onni asuu metsässä

Vuonna 2017 juhlitaan satavuotiasta Suomea ja myös sen metsiä. Metsä ja metsäala näkyvät itsenäisyyden juhlavuonna lukuisten eri tapahtumien kautta ympäri Suomea.

Suomalainen onni asuu metsässä -teemalla Suomen Metsäyhdistys kokoaa metsäalan tapahtumia yhteen. Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjät voivat käyttää suomalaisen onnen yhteistä visuaalista ilmettä viestinnässään.

Suomalainen onni asuu metsässä -ilmeessä on yhteensä neljä erilaista teemaa, jotka on kaikki yhdistetty päätunnukseen eli koosteeseen:

  • luonto ja hyvinvointi
  • kestävä metsätalous
  • rakentaminen, design ja pakkaukset
  • elintarvikkeet, lääkkeet, tiede ja tutkimus

Jokaiselle teemalle on lisäksi oma tunnuksensa. Teematunnukset soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan korostaa yksittäistä teemaa.

Kaikille tunnuksille on yhteistä kehyksen sisällä oleva tekstiosa ”Suomalainen onni asuu metsässä” sekä ryhmä piktogrammeja. Piktogrammit vaihtuvat teemoittain.

Tunnusten käytöstä on tehty graafinen ohjeistus. Tunnuksista on myös väriversio, jonka saa pyydettäessä Metsäyhdistyksestä.

Mikäli organisaatiossanne on jo lukkoonlyötyjä tapahtumia, tilaisuuksia tai muita hankkeita, kuulemme niistä mielellämme!

Lähetä tapahtuman tai tilaisuuden tiedot, kysy lisää visuaalisen ilmeen käytöstä ja tilaa tunnusten väriversiot suunnittelijaltamme Suvi Pessalalta: suvi.pessala(at)metsapuhuu.fi.

Lue lisää Suomalainen onni asuu metsässä -teemasta

 

Tiedostot

Julkaisuaika
21.6.2016
Julkaisija
Suomen Metsäyhdistys
Tekija
Marko Myllyaho (www.markomyllyaho.com)