Eurooppalaisten metsäpedagogien 13. kongressi 2018

02.10.2018 - 05.10.2018
Pudasjärvi

Tervetuloa eurooppalaisten metsäpedagogien 13. vuotuiseen kongressiin (European Forest Pedagogics Congress 2018), joka järjestetään tänä vuonna Suomessa, Pudasjärvelle lokakuussa 2018. Tapahtuman teema on ”TOGETHER – How to involve and participate children and teenagers in education, decision making and planning”.  Kongressi on avoin kaikille lasten ja nuorten metsäopetuksesta kiinnostuneille. Suosittelemme osallistumista, sillä kongressissa saa uutta tietoa, käytännön vinkkejä ja uusia kontakteja. Sisältöön voi myös vaikuttaa tarjoamalla omia työpajoja.

Työpajaehdotuksia voi jättää toukokuun loppuun asti tapahtuman verkkosivuilta löytyvällä kaavakkeella. Ensimmäinen kokonainen kongressipäivä vietetään ainutlaatuisella Pudasjärven Hirsikampuksella, jossa myös koulun oppilaat osallistuvat työpajoihin. Kongressin päätapahtumapaikka on nuorisokeskus/hotelli Pikku-Syöte.

Lisätietoja kongressista (ohjelma ja ilmoittautuminen) löytyvät tapahtumasivuilta. Ilmoittautuminen on avoinna 7.9.2018 asti. Osallistumismaksu on 200 €, early bird hinta 2.9.2018 asti ja tämän jälkeen 225 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman, ruokailut ja kuljetukset kongressin ajan. Yhteisbussikuljetukset lähtevät Oulusta tiistaina 2.10. noin klo 14.30 ja saapuvat takaisin Ouluun perjantaina klo 11. Majoitus tulee varata erikseen suoraan hotelli Pikku-Syötteestä. Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan.

Tapahtuman kieli on englanti. Kongressin käytännönjärjestelyistä vastaavat yhteistyössä Suomen Metsäyhdistys ja Suomen 4H-liitto. Eurooppalaiset metsäpedagogit (Forestpedagogics.eu) on euroopanlaajuinen foorumi keskusteluun ja tiedonvaihtoon metsäpedagogiikasta. Viime vuonna järjestettiin 12. kongressi Tšekeissä. Suomi isännöi kongressia viimeksi vuonna 2010.

Lisätietoja Suvi Pessala, suvi.pessala@metsapuhuu.fi, puh. 045 6575 442