Metsämessujen koululaispäivä – mukana myös Bioaikarekan näyttely

10.11.2017 - 10.11.2017
Helsingin Messukeskus

Metsämessujen koululaispäivänä Helsingin Messukeskuksessa pääsee istuttamaan puuntaimia. Kuva: Anna Kauppi

Tervetuloa tutustumaan metsäalaan ja metsään! Metsäala tarjoaa jälleen tuhansille koululaisille ja opettajille pääsylipun Metsämessuille perjantaina 10.11.2017. Metsämessuille on tulossa erityisesti 5.–6.-luokkalaisia sekä yläkoululaisia. Lukiolaisille on tarjolla ohjelmaa lauantaina.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Metsämessuilla on luvassa monenlaisia metsäisiä elämyksiä lapsille ja nuorille. Viime vuosien messuklassikoita ovat olleet muun muassa metsäkonesimulaattori, taimienistutusbaana ja metsäaiheiset pelit.

Koululaiset saavat lippujen mukana omalle luokka-asteelleen sopivia, messuilla ratkottavia tehtäviä. Tehtäviin löytyy vastauksia messuosastoilta ja osastoilla päivystäviä metsäammattilaisia haastattelemalla. Oppilaat saavat myös kartan, johon on merkitty koululaisten kysymyksiin erityisesti valmistautuneet metsäalan ammattilaiset. Mukana messuilla myös Bioaika-rekka.

Metsämessut sopivat erityisesti 5.–6.-luokkalaisille sekä yläkoululaisille.

Messulippujen tilausaika on päättynyt. 

Lisätietoja Metsämessujen koululaispäivästä antaa suvi.pessala@metsapuhuu.fi, puh. 045 6575 442

HUOM! Metsämessujen lauantaina 11.11. vietetään lukiolaisten päivää ja Helsingin Messukeskus tarjoaa lukiolaisille 4000 maksutonta pääsylippua! Lisätietoja ja lippujen tilausohjeet  löytyvät Bioaika-uutiskirjeestä.

 


Metsämessut osana ELMA -messutapahtumaa